Декілька порад при виборі камери відеоспостереження












    При виборі системи відеоспостереження багато покупців стикаються з великою кількістю інформації про той чи інший пристрій, іноді й не зовсім йому зрозумілою. У цій статті ми звернемо увагу на декілька ключових моментів, на які необхідно звернути увагу при виборі камери і на якому магазині слід зупинити вибір.

Робота з перевіреним інтернет-магазином.

    Віддайте перевагу роботі з магазином, який не тільки займається продажем пристроїв для системи відеоспостереження, але і їх встановленням та обслуговуванням. Професійний інтернет-магазин зробить все для того, щоб допомогти клієнту вибрати, спроєктувати та змонтувати систему. Інтернет-магазин DneprSecurity надає клієнтам таку можливість.

Вибір сучасних камер з високою розподільчою здатністю та функцією розпізнавання облич.

    Зараз, коли розвиток технологій виробництва камер зробив великий крок уперед, вибір основної маси клієнтів впав на камери з високою розподільчою здатністю та функцією автоматичного розпізнавання осіб. Чим більша площа, яку необхідно контролювати – тим більше має бути розподільча здатність камери. Це допоможе зменшити загальну кількість камер, що здешевить систему в цілому.

Зверніть увагу на ступінь захисту корпусу.

    Якщо Вашу систему відеоспостереження буде розміщено на вулиці, Вам обов'язково необхідно використовувати камери в корпусі із захистом від атмосферних впливів, що захистить камери від дощу, вітру та снігу.

Тип об'єктива – один із важливих критеріїв вибору камери.

    Існує два основних типи лінз: варіофокальні та фіксовані. Для камери з фіксованим об'єктивом те, що Ви бачите на екрані, буде її єдиним фокусом. Камера з регульованим об'єктивом дасть вам більшу гнучкість, і, відповідно, більший кут охоплення. Розмір та ширина об'єктива будуть визначати те, що Ви можете бачити на камерах. Чим більший розмір об'єктива в міліметрах, тим далі ви зможете побачити.

    Купівля камери відеоспостереження – не такий складний процес, а співробітники нашого магазину, фахівці у своїй справі, зможуть дати Вам точну та зрозумілу інформацію про ту чи іншу модель, а також дати пораду щодо покупки в залежності від Ваших потреб.

Супутні товари

IP-камера 2Мп Dahua DH-IPC-HDBW1230EP-S2

IP-камера 2Мп Dahua DH-IPC-HDBW1230EP-S2

    IP-камера DH-IPC-HDBW1230EP-S2 от бренда Dahua – это отличное устройство, которое может работать самостоятельно, либо в составе системы видеонаблюдения. Применяется на улице. Купол..

3 100 грн.

 IP камера с распознаванием лиц iDS-2CD8426G0/F-I

IP камера с распознаванием лиц iDS-2CD8426G0/F-I

    Камера видеонаблюдения Hikvision iDS-2CD8426G0/F-I представляет собой современную компактную камеру нового поколения с внедрением системы искусственного интеллекта. Высокая скорость об..

0 грн.

Подібні статті

..

Системи відеоспостереження та безпеки у Дніпрі та області

Системи відеоспостереження та безпеки у Дніпрі та області

    Ви хочете підвищити безпеку свого майна? Чи не знаєте з чого почати і що для цього необхідно? Ми рекомендуємо звернутися до фахівців інтернет-магазину DneprSecurity, які обов..

..

Контроль доступу – ключ до ефективного використання простору

Контроль доступу – ключ до ефективного використання простору

    За даними ООН, більш ніж половина населення світу живе в містах, і очікується, що до 2050 року ця кількість зросте до 67%. Так як наші міста стають все більш переповненими, нео..

..

Переваги нової камери Wisenet XNZ-L6320

Переваги нової камери Wisenet XNZ-L6320

     Чи не найбільшою перевагою 2-мегапіксельної камери Wisenet виробництва Hanwha Techwin є її досить бюджетна ціна та висока якість. Wisenet X-Lite XNZ-L6320, який оснащений..